Skuespiller: Veronica Salinas
Musiker: Marius Graff/ Per Einar Watle
Kostyme: Bianca De Laurentis Cardoso.
Dramaturgi: Marius Graff og Veronica Salinas
Scenografi: Cecilia Salinas
Produsent: Veronica Salinas
Komponist: Per Einar Watle
Plakat Design: Lucia Nies

En musikalsk barneforestilling


Dette er en konsert for de små. Vi har lagd sanger om forskjellige dyr. Hver sang har en liten presentasjon. Vi synger om apekatter, sommerfugler, krokodriller, mygg, og mange andre dyr.

Ved hjelp av små historier og sanger om forskjellige dyr vil vi aktivisere barna til å bli med på sang og bevegelser. Vi tar med barna på en musikalsk reise, der sangene bindes sammen og dyrene viser forskjellig humør og følelser. Musikken er folkemusikk fra hele Latinamerika.

Ideen i forestillingen er gjennomgående. Vi ønsker å aktivisere barna til å bli med på sang og bevegelser. De er også deltakende med blant annet forslag til å lage lyder og å si ting på forskjellige språk. Alle sanger blir fremført tre eller fire ganger, slik at barna rekker å observere og lytte, før de selv deltar og gjentar sammen med oss.

Vi jobber aktivt for å bygge opp en god og trygg stemning der barna tør å bidra med sin kreativitet, med sin bakgrunn og sitt morsmål. Ved at vi bruker norsk, portugisisk og spansk, lager vi også rom for at barna kan komme med sine språk og sine erfaringer.

Forestillingen er beregnet på barn fra 1 til 5 år. Vi opplever at de minste barna fascineres av lydene, stemningen, bevegelsene og fargene, mens de større barna er aktivt med på å synge og bevege seg.

 

Se videoen til Naranhaverden her

 

Spilletid: 35-40 minutter

Spilleplass (høyde og bredde): 4X4m

Riggetid: halv time

Maks antall publikum: 100